Zakaj je Evrovizija del socialnega eksperimenta na otrocih? (1. del)

Zmaga bradate travestitske "pevke" Conchite Wurst s skladbo Rise Like a Phoenix je dokaz, da je Evrovizija še ena ustanova, kjer mnenje določenih elit šteje več kot mnenje običajnih ljudi. V preteklosti je Evrovizija delovala z namenom, da poveže pogostokrat sprte narode v Evropi, danes pa postaja dogodek preko katerega zagovorniki teorije spola vsiljujejo svoje poglede na moški in ženski spol, spolnost  ter družino.

Kaj se skriva za letošnjo Evrovizijo?

Od zmage izraelske tranvestitke Diane international leta 1997, je na področju glasbe vedno več informacij, da je t.i. radikalni LGBT politični lobi ugrabil del glasbene industrije. Namen te ugrabitve je vsiljevanje radikalnih pogledov na spol, spolnost, poroko in družino. Ekscesna in vnaprej zrežirana zmaga Conchite Wurst je izzvenela kot škandal, ki se – kot upajo arhitekti tega socialnega eksperimenta – čez nekaj let umiri v obliki družbene in osebne normalizacije t.i. "alternativnih življenjskih slogov".

Glavna tarča letošnje Evrovizije so bili otroci in mladina!

Cilj omenjenega ekscesa v prvi vrsti niso bili odrasli ljudje, temveč otroci in mladina, za jatere naj bi tudi preko takšnega dogodka postali povsem običajni oprsani moški in  bradate ženske. Namen je, da bi za čimveč otrok menjavanje spola čez nekaj časa nekaj normalnega, tako kot tudi eksperimentiranje z lastno spolno identiteto in usmerjenostjo. Temu trendu že sledi zakonodaja v nekaterih državah, ko politiki na vso silo ljudem vsiljujejo redefinicijo zakonske zveze in ter njeno izenačitev z istospolnimi, travestitskm, biseksualnimi in transeksualnimi zvezami. V nekaterih državah so legalizirali že tudi "tretji" oz. nevtralni spol.

Masovna manipulacija ima dva cilja – zmanjšati svetovno prebivalstvo in razkristjaniti Evropo

Masovna manipulacija s prebivalstvom ima zelo jasen cilj – navdušiti mlade za življenjske sloge, ki so manj trdni in v katerih se ljudje težje odločajo za otroke ter v imenu t.i. boja proti predsodkom normalizirati spolne prakse, ki so v nasprotju s tradicijo in verskimi izročili. Zmanjšanje svetovnega prebivalstva in v slovenskem okviru tudi razkristjanjevanje, sta glavna cilja inženirjev tega do sedaj največjega socialnega eksperimenta na svetu.

Navduševanje otrok za spolne izbire in odločitve, ki so v nasprotju z naravo, s tradicionalnimi in krščanskimi vrednotami, želi doseči glavni cilj t.j. v osebnem oblikovanju krivde, ki jo otrok začuti ob soočenju z naravo, vrednotami staršev in vero. Zato ni nenavadno, da vedno več otrok prav zaradi t.i. liberalne indoktrinacije (t.j. normalizacija najbolj tveganih spolnih praks) v medijih in šolah vzpostavlja konfliktne odnose s starši in cerkvijo. Ob tem pa arhitekti te ideologije upajo, da bodo odrasli otroci z občutkom krivde najboljše okolje za politične manipulacije ter oblikovanje novega volilnega telesa, ki bo elitam zagotavljal družbeno moč, denar in oblast. Vse skupaj pa gre predvsem na račun trpljenja teh ljudi, ki bodo žrtve manipulacije.

Ženske so bile na Evroviziji še enkrat zlorabljene!

Koebenhavenska Evrovizija je pokazala, kako je mogoče feministke in zagovornice še enkrat prevarati. Če je bilo v preteklosti pomembno, da so na takšnih tekmovanjih zmagovali ne samo moški, temveč tudi ženske, pa je v soboto nastopil dan, ko lahko tudi moški – preoblečeni v ženske, prinašajo samo navidezno zmago ženskam, ki hočejo biti družbeno emancipirane. Dejansko je to še ena zmaga moškega ega, ki se v volji po družbeni potrditvi zateka ne samo k nasilju, temveč tudi k oblekam, maskam in sopranskemu glasu. Sedaj lahko čakamo samo še na ženska stranišča, na katerih bodo bradate ženske urinirale ter ženska športna tekmovanja, kjer bodo med ženskami zmagovali oprsani moški…

Pogovorite se z otroki - zagovornikom teorije spola se je potrebno upreti!

Conchite Wurst je ob zmagi dejal: "Ta noč je posvečena vsem, ki verjamejo v prihodnost miru in svobode. Mi smo enotni in - neustavljivi smo!" Te besede o neustavljivosti LGBT lobija so grožnja za vsako družino in družbo. Gre za napoved lobija skrajnih aktivistov teorije spola, ki so organizirali to zmago, da se zagovorniki teorije spola ne bodo ustavili in da je ugrabitev Evrovizije samo ena etapa h končnemu cilju – to je k masovni indoktrinaciji in manipulaciji ljudi, ugrabitvi zakonodajnih, šolskih in državnih struktur ter v nasilnemu kulturnemu preoblikovanju Evrope.

Ob tem je pomembno, da ob takšnih besedah postajamo vedno bolj politično, ekonomsko in družbeno povezani. Samo tako bomo se bomo lahko uprli tej ideologiji, staršem zagotovili pravico do vzgoje v skladu z njihovimi prepričanji ter preprečili propad temeljnih vrednot. To je pravica naših otrok, ki želijo živeti v zdravem, naravnem in normalnem okolju. Zato jim o tem spregovorite in jim dajte besede in razloge, da bodo ohranili svoja prepričanja in zdravo pamet.

Matej M.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top