Zakaj na 24kul.si ni oglasov?

Na nas se večkrat obrnete z vprašanjem, zakaj na 24kul.si ni oglasov, kot so na drugih spletnih straneh.

Mi ne iščemo oglasov, ker želimo ostati v službi našega poslanstva in vas, drage bralke in bralci. Nočemo postati odvisni od velikih financerjev in njihovih interesov. Ne želimo, da bi finančni razlogi usmerjali vsebine, ki jih berete.

Naše poslanstvo je prizadevanje za spoštovanje življenja in družine ter želja po omejevanju življenju in družini škodljivih pojavov, ki jih je, kot sami lahko vsak dan opažate, zares veliko.

Seveda, se še naprej priporočamo za vaše darove, ki že sedmo leto omogočajo naše delovanje.

Podatki za nakazilo:

Zavod za družino in kulturo življenja - KUL.si, Tržaška 85, 1000 Ljubljana

ŠT. RAČUNA: SI56 2420 3901 0509 135

Uredništvo

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top