Zakaj gremo na DRUŽINSKI REFERENDUM?

KER PRIZNAVAMO temeljno človekovo pravico otroka do matere in očeta, ki mu je država z zakonom ne sme odvzeti.

PROTI zakonu, ki otroku odreka temeljno naravno in človekovo pravico do matere in očeta.

KER JE življenjska skupnosti ženske in moškega naravna skupnost, v kateri se otrok rodi, in najboljša za njegova razvoj in vzgojo.

PROTI zakonu, ki ne priznava izrednega pomena materinstva in očetovstva za otrokovo rojstvo, razvoj in vzgojo.

KER HOČEMO ŽIVETI v državi, ki bo reševala socialne stiske družin, otrok, invalidov in ostarelih, ne pa jim povzročala dodatnih težav.

PROTI oblasti, ki s slabimi zakoni in neučinkovitimi institucijami velikokrat otežuje življenje najbolj preizkušenih, namesto, da bi jim pomagala ter želi v času hude socialne krize razvrednotiti družino in življenjsko skupnost žene in moža, namesto, da bi okrepila njun pomen.

KER OTROKU po naravni poti življenje podarita mama in oče.

PROTI zakonu, ki odpira vrata umetnim oploditvam za lezbijke in trgovini z materinstvom (najem ženske za donositev otroka), s katerim hočejo homoseksualci priti do otrok. Lezbijka je lahko dobra mama in homoseksualec je lahko dober oče, ne moreta pa dve lezbijki nadomestiti očeta in dva homoseksualca matere.

ŠOLE naj vzgajajo mlade za odgovorno starševstvo.

PROTI zakonu, ki šolska vrata odpira ideologiji, ki trdi, da moški in ženski spol ne obstajata, spodbuja k eksperimentiranju s spolno usmerjenostjo ter zagovarja stališče, da otrok ne potrebuje matere in očeta.

PROTI zakonu, ki omogoča zlorabe dedovanja pri osebah, ki živijo v domovih za ostarele, študentskih domovih ipd., kjer praviloma živijo skupaj ljudje istega spola, saj bi bile to lahko po novem »dlje časa trajajoče istospolne zunajpartnerske skupnosti«, ki so glede dedovanja izenačene z zakonsko zvezo.

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top