Zakaj novinarji ne smejo zapisati – »Ateistični skrajneži so v Kambodži pobili 1.7 milijona nedolžnih ljudi?«

V medijih smo brali novice, da je mednarodno sodišče za zločine v Kambodži obsodilo Nuon Chea in Khieu Samphan na dosmrtni zapor. Ob tem si svetovna javnost zastavlja vprašanje, kako so komunistični Rdeči Kmeri v imenu boja proti kolonializmu pobili 1,7 milijona lastnih ljudi? Za analitike medijev pa je vprašanje, zakaj medijske hiše nikjer ne omenjajo, da so ta genocid organizirali in izpeljali ateisti?

Krščanske in islamske milice in skrajneži – da; ateistični skrajneži – ne!?

Svetovni mediji v primeru nasilja v Iraku, Nigeriji ali pa v Sudanu nikoli ne pozabijo omeniti krščanskih in islamskih milic, ki se spopadajo in pogostokrat pobijajo nič hudega sluteče prebivalce. V primeru nasilja, ki so ga zakrivili ateisti pa se ta informacija namensko zamolčuje in prikriva. Poboji v Kambodži, Stalinistično nasilje, komunistično nasilje na Kitajskem, izvensodni poboji v Sloveniji in Jugoslaviji imajo namreč skupno točko – to je ateizem in boj proti veri. V imenu ateizma je bilo v svetu pobitih na stotine milijonov ljudi. Fašizem, nacizem in vsi mogoči derivati komunizma so bili namreč vsi po vrsti ateistični sistemi, ki so temeljili na zanikanju dostojanstva človeka, nasilju, ropanju in masovnem ubijanju nedolžnih ljudi.

Zločine in nasilje kristjanov in muslimanov je potrebno čim večkrat omeniti; "ateistične" poboje pa je potrebno zamolčati!

Medijske hiše na globalni in lokalni ravni imajo navodilo, da morajo čim večkrat omenjati nasilje pripadnikov različnih verskih pripadnikov z namenom, da se demonizirajo verujoči prebivalci, negativno vpliva njihova samopodoba in posledično krepi ateistični sekularizem. Z namenom, da se ateizem lažje širi, socialistični in liberalni mediji namenoma selektivno uporabljajo jezik prikrivanja, ki temelji na pravilu: »Nikoli se ne sme zapisati, da so ateisti izvedli kakršno koli pobijanje in kršenje človekovih pravic!« To pravilo morajo uredniki in novinarji dosledno izpolnjevati, da se sekularistična in ateistična manjšina še naprej širi in si prisvaja medijsko, politično in kulturno družbeno moč nad vernimi ljudmi.

Milenko L.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top