• Foto: osebni arhiv

Neža je sposobna nadaljnjega zdravljenja! Akcija zbiranja sredstev za Nežino zdravljenje!

Spoštovani novinarji in uredniki!

V četrtek popoldne smo uspeli našo Nežo odpeljati iz UKC Ljubljana na kliniko v Padovo. Tam so jo sprejeli in kar takoj naredili nekaj preiskav. Ugotovili so, da je njeno srce oslabljeno, vendar pa zmožno nadaljnjega zdravljenja.

Ta trenutek tako Neža kot njena družina potrebujemo predvsem mir. Ko bo znano karkoli novega, vas bova sama obvestila. Zato vas lepo prosiva, da nama dovolite, da v miru poskrbiva za najinega otroka, da naju torej do takrat, ko bo znanega kaj novega o njenem zdravstvenem stanju, ne kličete.

Za razumevanje, v katerega ne dvomiva, vam bova zelo hvaležna.

Dovolite nama tudi, da izraziva najino hvaležnost, ker ste nama pomagali, da sva lahko poskrbela za Nežo. Nikomur ne želiva, da bi se znasel v taki stiski, kot se je v tem primeru najina družina.

Še enkrat hvala za pomoč in razumevanje.

Zala in Matej Arnolj

Pobuda za pomoč pri zbiranju sredstev za dekličino zdravljenje: "Vsi smo Neža"

V Gibanju za otroke in družine.si se pridružujemo akciji, da pomagamo Nežinim staršem zbirati sredstva za njeno zdravljenje.  Vaš dragoceni dar lahko nakažete na poseben račun, na katerem se zbirajo sredstva za njeno zdravljenje.

 

Odprt je račun za Nežo Arnolj:

SI56 0312 6100 1013 606

Bic ali Swift Code: SKBASI2X

Referenca: SI00 201600
Ime in naslov prejemnika: NEŽA ARNOLJ, TENETIŠE 84A, 4204 GOLNIK

Podpišite, prosimo, peticijo. S podpisi bomo od zdravstvene zavarovalnice zahtevali, da plača zdravljenje Neže v tujini in prevoz. Več kot bo podpisov, bolj resno bodo vzeli strokovne argumente.

Vnaprej hvala za vaš dar!

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top