Zavod ŽIV!M za ohranitev življenja! Na voljo odlična knjiga: Sprejeti vsakega otroka

V Zavodu so pripravili knjigo SPREJETI VSAKEGA OTROKA, ki vsebuje osebne zgodbe slovenskih staršev, ki so se v težki situaciji v nosečnosti pogumno odločili za ohranitev življenja otroka ter zgodbe sinov, hčera, bratov, sester, katerih starši so sprejeli odločitev ZA življenje.

Namen knjige je spodbuditi Slovence k razmišljanju o vrednosti in svetosti življenja ter veselju, ki ga prinašajo otroci, četudi v začetku niso zaželeni ali za ta svet niso »popolni«.  Odločitev za življenje je tista, ki prinese notranji mir.

Zgodbe v knjigi so navdihujoče, so tiste zgodbe, ki so navadno skrite, a se lahko marsikdo prepozna v njih, se opogumi in napolni z veseljem. So zgodbe, ki učijo ljubiti življenje, saj bo ob dragocenih pričevanjih lahko vsak spoznal kakšen čudež in dar je.

V knjigi sodelujejo Nina Ivanič (dramska igralka), Gregor Čušin (igralec), Dani Siter (Družina in Življenje), zakonca Cerkovnik (Prenova v Duhu), Marcos Tavares (nogometaš) in mnogi drugi.

Želimo si, da bi knjiga dosegla čim več ljudi, zato vas vabimo, da jo naročite zase ali jo podarite kot božično darilo svojim sorodnikom, prijateljem, znancem.

Z nakupom knjige podprete naše nadaljnje delo v podporo nosečnicam in družinam v stiski.

Knjiga bo izšla 1. decembra, zato jo lahko v novembru naročite po prednaročniški ceni 8 € na izvod, decembra pa bo knjiga v redni prodaji 10 €.

Naročite jo lahko preko spletne strani www.zavod-zivim.si, e-pošte: zavod.zivim@gmail.com ali s klicem na telefonsko številko 040 577 468.

Prosim, da sporočilo razširite med svoje sorodnike in prijatelje. Hvala!

Katarina Nzobandora

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top