40 dni do družinskega referenduma

Pred nami je 40 dni do družinskega referenduma. Gre za eno največjih preizkušenj v zgodovini našega naroda in države. 

Soočeni smo s krivičnimi zahtevami ter neverjetno močnimi medijskimi, političnimi in finančnimi pritiski, ki jih samo s človeškimi močmi ne moremo zdržati.

Ali bomo dovolili ukinitev tisočletne zakonske zveze žene in moža? Ali bomo mamo in očeta javno in zakonsko razglasili za dve otroku nepotrebni osebi?

Verujoče vabimo, da v naslednjih 40 dneh molijo za namen spoštovanja mame in očeta v Sloveniji ter za spoštovanje najbolj temeljnih pravic otrok. V ta namen vas prosimo, da darujete tudi svoj post, svoje trpljenje in stiske.

To je vsiljen duhovni boj, v katerem je mogoče uspeti samo z delom, ki je podkrepljeno z gorečo in vztrajno molitvijo.

Vse, ki se ne prištevate k nobeni veroizpovedi prosimo, da v te namene posvečate čimveč pozitivnih misli.

Katoličane prav posebej prosimo za molitev rožnega venca, s srcem, kolikor kdor zmore, sam, doma, po župnijah, molitvenih skupinah. Pri tem se zgledujemo po naših prednikih, babicah in dedkih, prababicah in pradedkih, ki so  molili na kolenih in z rožnim vencem v roki. Naša prizadevanja posebej izročamo v varstvo in priprošnjo Matere Marije Pomagaj, Kraljice našega naroda in svetega Jožefa, varuha družin in slovenskih dežel.  

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top