Abortivno-feministično-homo-lezbičnemu-trans-queer lobiju odgovarjamo: »Ne boste nas utišali!«

Časopis Dnevnik je v soboto 25.8.2018 poročal o krivičnem sodnem procesu, ki ga vodi ljubljansko Okrožno državno tožilstvo proti Zavodu KUL.si in naši spletni strani 24kul.si. Cilj je en sam – z zlorabo sodnih postopkov utišati zagovornike nerojenih otrok in katoličanom odvzeti pravico do svobode izražanja. Po novem naj ne bi bilo dovoljeno izražati stališč in molitve v podporo nerojenih otrok.

Okrožno državno tožilstvo toži Zavod KUL.si pod pritiskom abortivno-feminističnega-homo-lezbičnega-trans-queer lobija, zaradi članka z naslovom: Seznam članov abortivnega lobija, ki nasprotuje pravici do življenja nerojenih punčk in fantkov! V njem smo razkrili seznam glavnih zagovornikov usmrtitev nerojenih otrok v slovenskih bolnicah.

Na nasilje abortivno-feminističnega lobija bomo odgovorili z novimi aktivnostmi v podporo nerojenih otrok in žalujočih mater!

Ta lobij se maščuje zaradi poraza na treh zelo uspešnih referendumih v podporo družini (2001, 2013 in 2015) ter utišanje pro-life gibanja z namenom, da bodo še naprej vzdrževali v Sloveniji kulturo smrti in da bodo zdravniki še naprej končevali življenja nerojenih otrok v naših bolnicah. Pravi odgovor na njihovo nasilje – še bolj glasno moramo opozarjati na nasilje. Ob tem moramo izpostaviti finančno ozadje omenjenega lobija, saj so v njem v veliki večini ljudje, ki celo življenje živijo od davkoplačevalskega denarja.

Informirati moramo ljudi o pravicah nerojenih otrok ter izražati solidarnost z žrtvami splava: To niso samo umorjeni nerojeni otroci, ki ne bodo nikoli zagledal lulči sveta, ampak tudi žalujoče matere in očetje ter zdravstveno osebje, ki je prisiljeno opravljati smrtno kazen nerojenih otrok brez sodne odločbe. Zato vse podpornike Zavoda24kul.si vabimo, da:

1. Finančno podprete naše delovanje za kritje sodnih stroškov.  Zavod KUL.si delujeta izključno na podlagi prostovoljnih darov. Zato potrebujemo velikodušne posameznike in podjetja, ki nam bodo zagotavljala sredstva za neodvisno delovanje. Svoj dar v podporo našemu delovanju lahko nakažete na naslov: Zavod za družino in kulturo življenja - KUL.si, Tržaška 85, 1000 Ljubljana, ŠT. RAČUNA: SI56 0430 200 032 855 68 Več informacij 

2. Da spremljate našo spletno stran 24kul.si.

3. Sledite novim pro-life aktivnostim;

Najlepša hvala.

Zavod KUL.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top