Bo ameriški kongres vendarle ukinil financiranje prodaje otroških organov

Center za medicinski napredek objavil nov video, 9. po vrsti, ki prikazuje abortivne posle Načrtovanega starševstva. Ta največja ustanova za izvajanje splava v ZDA namreč prodaja splavljene otročičke in dele njihovih telesc. Najnovejši video prikazuje direktorico Načrtovanega starševstva, ki govori o tem, kako podjetje za splave prodaja popolnoma nepoškodovane splavljene otročičke.

Deveti video o škandalih prodaje organov otročkov Načrtovanega starševstva se osredotoča na majhno podjetje ABR, podobno podjetju StemExpress, ki je pridobivalo in prodajalo dele teles pri klinikah Načrtovanega starševstva dlje kakor katerokoli drugo. Pretresljive so izjave predstavnikov omenjenega podjetja, ki pravijo, da ni dobro, če otročke usmrtijo s strupom digoxin, saj potem le - ti smrdijo, njihovi organi pa so lahko poškodovani.

Gre za sramoten posel, enako zavržno početje kot so zločini t.i Islamske države. Za primerek tkiva splavljenega otroka ustanova Načrtovano starševstvo dobi 60 dolarjev. O zločinskosti Islamske države je v svetu splošno soglasje, medtem ko npr. Barack Obama in Hillary Clinton razglašata Načrtovano starševstvo kot "človekoljubno" organizacijo in jo posledično ZDA financirajo z vrtoglavimi 540 miljoni ameriških dolarjev.

Več na radio.ognjisce.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top