Danes oddaja podpisov za družinski referendum

Danes ob 10.30 bo Koalicija "Za otroke gre!" oddala podpise za družinski referendum. S tem bo narejen naslednji pomemben korak na poti do referenduma.

To bo referendum o ljubezni, spoštovanju in svobodi. O otrokovi ljubezni do mame in očeta. O mamini in očetovi ljubezni do otroka. O ljubezni med žensko in moškim ter njuni čudoviti spolnosti. Zato se družinskega referenduma veselimo, kljub temu, da je žalostno, da se moramo sploh ukvarjati z nasilnim rušenjem teh temeljev družbe in naše sreče.

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top