#deliJezusa 5. dan, sporočilo Vesne Vilčnik

Jezus – moja trdna skala

Se ti je kdaj zgodilo, da si v življenju zašel ali se izgubil in si imel občutek, da nimaš nikogar, ki bi ti pokazal pravo pot? Jezus je vedno in povsod s teboj. Nanj se lahko vedno zaneseš. Pravzaprav te On potrpežljivo in vztrajno čaka. Čaka te, da Ga povabiš k sebi. Čaka te, da Ga postaviš v središče svojega življenja. Čaka te, da On postane tvoja trdna skala, na kateri lahko zidaš hišo, ki je ne bo moglo podreti nobeno vodovje in noben še tako močan veter.

Ali si tudi ti želiš postati tisti preudarni mož iz današnjega evangelija, ki je zidal svojo hišo na skali? Ali zidaš svojo hišo na pesku?

Naloge:

Razmisli, kdaj vse je bil Jezus tvoja trdna skala v življenju. Zahvali se mu tako, da mu iz vsega srca in na ves glas zavriskaš.
Povabi prijatelja, da skupaj s teboj zavriska Jezusu.
Pri današnji molitvi prosi Jezusa, da ti pomaga, da bi znal biti tudi ti drugim ljudem trdna opora v življenju.

Uživaj dan in #deliJezusa!
Ekipa #deliJezusa

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top