Ekskluzivno pismo p. Jamesa Manjackala za 24kul.si

Bog je ustvaril človeka kot moškega in žensko, ki sta med seboj različna tako po zunanjih spolnih znakih kot drugih telesnih lastnostih, čustvih, težnjah itd. Moški in ženska sta po naravi ustvarjena drug za drugega kot ključavnica in ključ ali kakor lakota in hrana! »Bog je ustvaril človeka po svoji podobi; po Božji podobi ga je ustvaril; moškega in žensko je ustvaril. Bog ju je blagoslovil in Bog jima je rekel: Bodita rodovitna in množita se, napolnita zemljo in si jo podvrzita« (1 Mz 1,27–28). Moški in ženska sta pred prvim objemom rekla: »To je končno kost iz mojih kosti in meso iz mojega mesa« (1 Mz 2,23). Bog nikoli ne dela napak. »Gospod je z modrostjo postavil zemljo, z razumnostjo utrdil nebo« (Prg 3,19). On ima zmeraj načrt za dobro in blaginjo vsega človeštva. »Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori Gospod, načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje« (Jer 29,11).

Zdaj torej človek, ki je ustvarjen iz prsti zemlje z Njegovimi rokami, hoče popraviti Boga stvarnika in ga učiti modrosti z vmešavanjem v načrt in red, po katerem je Bog ustvaril človeka!

Sedaj človek ignorira Božjo besedo in diktira Bogu rekoč: »Ne Bog, ti si ustvaril človeštvo kot dva moška in kot dve ženski, torej se lahko moški poroči z moškim in ženska se lahko poroči z žensko, zato ker sta enaka, brez vseh razlik. Potrebujemo tvoj blagoslov, to je vse! (Zaradi tega v nekaterih evropskih državah katoliški škofje in duhovniki blagoslavljajo gejevske in lezbične zveze v cerkvah!) »Naredil si napako, ko si rekel: 'Bodita rodovitna in množita se,' ker si planet zemlja sploh ne more privoščiti tako velikega števila ljudi. Človeška rojstva morajo biti kontrolirana, kontrola rojstev je nujno potrebna!« Tisti, ki berete te vrstice, morate razumeti, da so nadzorovanje rojstev, načrtovanje družine, splav, kontracepcijska sredstva, promoviranje homoseksualnih zvez itd., projekti elit (politikov, bogatih poslovnežev in milijonarjev), ki ne verjamejo v Boga Stvarnika, ampak so obogateli na račun moči svojih bogov! Homoseksualna zveza je gnusoba pred Gospodom (prim. 3 Mz 20,13). To je tudi sprevrženost človeške narave v permisivni družbi, ki bi morala biti obravnavana tako kot vsaka druga psihološka bolezen.

Lahko preberete Katekizem Katoliške cerkve od 2357 do 2359, da boste izvedeli več o tem.

To so besedila, ki vsebujejo dogme in učenje cerkve. Homoseksualna dejanja imenuje kot samo po sebi umevno nemoralnost in nasprotje naravnim zakonom. Tudi poimenuje homoseksualne tendence kot »objektivno neurejene«. Čeprav posebno nagnjenje homoseksualnih oseb ni greh, je več ali manj močna težnja usmerjena proti notranjemu moralnemu zlu, in tako je treba videti nagib kot objektivno neurejenost.

 

Smešno je, da gejevski ali lezbični pari posvajajo otroke z namenom, da bi jih vzgajali. To je čisti paradoks. Kako lahko ljudje, ki kršijo osnovna načela spolnosti, poroke in družinskega življenja, dobro skrbijo za otroke? Razumeti morate, da poskušajo skrbeti za otroke, ki so se rodili drugim staršem, ne za svoje lastne. Starši, ki imajo otroke, vedo za težave in stisko, ki jih morajo prenašati pri vzgoji svojih rodnih otrok! Torej, kako lahko pričakujemo od homoseksualnih parov, da bodo pravilno skrbeli za otroke, ki so jih posvojili z »posvojitveno ljubeznijo«! Vzgojili bodo grešno in zlobno generacijo, napolnjeno z zlobnostjo in korupcijo. Mogoče bodo to nefilim, križanci med padlimi angeli in navadnimi ženskami, kot je omenjeno v Svetem pismu (1 Mz 6,4), ali tako imenovani super ljudje, kakršne bi umetno vzgojili znanstveniki. Ko bodo oblikovali skupnost z generiranjem otrok z umetnim oplojevanjem, bodo kot klonirane »lutke«.

Molimo z vsem srcem, da človeštvo, ki je bilo ustvarjeno z dostojanstvom v podobnosti in všečnosti Bogu, ne bi propadlo ali degeneriralo. Naj se tisti, ki verjamejo v Boga, na vse kriplje borijo proti takim nečloveškim in nenaravnim zakonom. Molimo, da bi se oči elit v naši družbi razsvetlile, da bi razumeli zakon Boga, vtisnjen v naravo človeškega bitja, družbe in sveta.

 

O. James Manjackal, MSFS

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top