Ekskluzivno: »Politika napredne spolne vzgoje?«

Posredujemo vam najnovejšo analizo agende, ki se skriva za spolno vzgojo v šolah, ki jo po vsem svetu in Sloveniji promovirajo Unicef, UNFPA, Svetovna zdravstvena organizacija in največje proabortivne organizacije kot npr. International Planned Parenthood Federation, Care in Population Council. Cilj omenjenih organizacij je širjenje »dobrih praks« za spodbujanje spolnih odnosov med otroci, normalizacija splava in kontracepcije ter organiziranje spolne vzgoje mimo soglasja staršev. Več si preberite v analizi.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top