En otrok je že rešen!

"Ena noseča mama je prišla do nas in povedala, da zaradi naše molitve pred porodnišnico ne bo naredila splava", veselo sporočajo organizatorji 40 dni molitve za dojenčke pred ljubljansko porodnišnico.

Neizmerna sreča... Rešeno je dojenčkovo življenje! Trud je poplačan. Vendar se molivke in molivci ne ustavljajo. Pred porodnišnico molijo naprej, vse do 1. 11. Vsak dan 12 ur!

Molivke in molivci so že utrujeni. Zmanjkuje jim telesnih moči. Več kot trije tedni vsakodnevne 12 urne molitve na njihovih telesih že puščajo rane. Prosijo za pomoč. Pridružite se jim lahko vsak dan od 6.00 do 18.00 pred ljubljansko porodnišnico.

V. O.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top