Lepo prosimo, da finančno podprete našo kampanjo!

V nedeljo 20. 12. 2015 gremo na družinski referendum, na katerem bomo glasovali PROTI krivičnemu zakonu slovenske elite. Številna prizadevanja za pravice otrok s seboj prinašajo stroške, za plačilo katerih potrebujemo vašo pomoč.

Potrebujemo letake in drug material za predstavitev stališč, takse za dovoljenja za postavitev stojnic, stroške poštnine, …  Prosimo vse, ki podpirajo pravico otroka do očeta in matere, da nam priskočite na pomoč. 

Vaš dar nakažite na poseben referendumski račun:

Namen plačila: Za družinski referendum
Naziv: Koalicija za otroke gre - Aleš Primc
Naslov: Malejeva 3
Pošta: 1000 Ljubljana
Št. računa: SI56 02053-0261756821
Referenca: 00 00201512
Za "Kodo namena" napišite "OTHR",
Naslov banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Trg republike 2, 1000 Ljubljana

Vsi darovi morajo biti v skladu z zakonom porabljeni za stroške referendumske kampanje, morebiten ostanek pa mora biti nakazan humanitarni organizaciji

Za vsak vaš dar se vam najlepše zahvaljujemo!

Koalicija za otroke gre!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top