Pripravimo se na najlepši referendum!

V Koaliciji "Za otroke gre!" z veseljem sporočamo, da je bilo oddanih 48.146 podpisov, s čemer je izpolnjen ustavni pogoj za družinski referendum. Zato podpisov ne bomo več zbirali. Vsem, ki ste oddali podpis se zahvaljujemo in čestitamo, prav tako tudi več stotisočim, ki ste tudi želeli pa v samo štirih dneh tega niste utegnili storiti. Vse vabimo, da se sedaj posvetimo referendumu.

Predsednik Državnega zbora je obvestil Koalicijo "Za otroke gre!", da se s torkom 27.10. začenja ponovno zbiranje podpisov za družinski referendum. Podpisov ne bomo več zbirali, ker jih je bilo marca v štirih dneh oddanih dovolj. Pred nami je referendum za zaščito pravic otrok, staršev in starih staršev.

Pripravimo najlepšo kampanjo na svetu! Zgodbo o lepoti materinstva in očetovstva, spoštovanju otroka, mame, očeta, stare mame in starega očeta ter o čudoviti ljubezni in spolnosti med žensko in moškim, ki poganja svet.

Otroci bi izbrali mamo in očeta! Otroci nas potrebujejo na referendumu.

Vabljeni, da vsak po svoji možnosti prispevamo, da bo ena od decembrskih nedelj praznik družine, ljubezni in svobode.

Metka in Aleš, sovoditelja Koalicije "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top