Grozljivo: Šolska ministrica Maja Makovec Brenčič in Amnesty International v šolah propagirata smrtno nasilje nad nerojenimi deklicami in dečki!

Zaskrbljeni starši so nas obvestili, da slovenska izpostava Amnesty international Slovenija v osnovnih šolah hujska otroke proti nerojenim deklicam in dečkom ter propagira končanje življenja nemočnih nerojenih otrok. Na spletni strani amnesty.si imajo objavljen kontroverzni program z naslovom »Moje telo, moje pravice«, v katerem spodbujajo končevanje življenj nerojenih otrok. V njem otroke nagovarjajo s t.i. maskirnim jezikom, da imajo pravico »do dostopa do storitev splava ter spolnih in reproduktivnih pravic«. Drugače rečeno – da se morajo zavzemati za svojo »pravico do končanja življenja lastnih otrok«. Za izvajalce in učitelje so pripravili poseben učbenik za indoktrinacijo otrok z naslovom »Respect my rights, respect my dignity«, po katerem naj učitelji pozivajo otroke, da javno demonstrirajo v podporo končanju življenja nerojenih otrok (v primeru Nikaragve). Prav tako naj otroke opozarjajo na Španijo, Litvo in Makedonijo, ker se tam ljudje zavzemajo za pravice nerojenih otrok. 

Amnesty international Slovenija ščuva slovenske otroke proti državam, ki ščitijo pravico staršev do vzgoje svojih otrok!

Amnesty v omenjenem učbeniku prav tako »vabi« učitelje, naj se otroci z javnimi dogodki opredeljujejo do držav, ki ščitijo pravico staršev do informiranosti in do vzgoje otrok v skladu z njihovim prepričanjem ter jih predstavljajo kot »oviro do njihovega zdravja« (str. 89).

S takšnimi programi hočeta Amnesty international in šolsko ministrstvo otroke spremeniti v aktiviste, ki bodo izvajali pritiske na demokratične vlade in zahtevali »smrtno kazen« za otroke katerih zločin je, da so bili brez svoje krivde spočeti. Ti aktivisti otroke navdušujejo za nasilje nad nerojenimi otroki v času, ko imamo kot država najnižjo rodnost in najslabšo dolgoročno napoved vzdržnosti javnih financ.

Vse starše pozivamo, da nam posredujejo informacije, v katerih šolah deluje kontroverzni Amnesty international Slovenija. V ta namen nam posredujte naslednje podatke: kraj in čas, ime delavnice, kateri učitelj oz. aktivist Amnesty international Slovenija je izvajal, ime osnovne oz. srednje šole ter ime ravnatelja. Prav tako zbiramo pričevanja otrok, ki so bili žrtve proabortivne indoktrinacije. Podatke posreduje na: info@24kul.si (anonimnost zagotovljena).

Ministrica Maja Makovec Brenčič podpira ideologijo smrtnega nasilja nad nerojenimi otroki v osnovnih šolah!

Škandalozno je, da Amnesty international Slovenija na račun davkoplačevalcev izvaja abortivno indoktrinacijo po slovenskih šolah. V času, ko država zapira šole in ukinja oddelke zaradi premajhnega števila otrok, Amnesty international Slovenija izvaja pohod snrtnega nasilja nad nerojenimi otroki med slovenskimi osnovnošolci in brez vednosti in soglasja staršev spreminja njihove otroke v »proabortivne stroje«. Gre za katastrofalno odločitev Ministrstva za šolstvo, ki dopušča, da se otroke v šolah navdušuje za smrtno nasilje nad nerojenimi otroki namesto, da bi se jim ponudila vzgoja za materinstvo in očetovstvo ter odgovorno starševstvo.

Avtor

Mira Milanovič

Pravnica, pro-life feministka in blogerka. Mama treh otrok in ponosna žena.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top