Hvala vsem, ki pomagate žrtvam splava

V zadnjem času dobivamo pretresljiva SMS sporočila npr.: »Mamica čaka v čakalnici za splav. Enega je naredila že lani. Molimo!«

Ali: »Mama se odloča za splav 4. otroka. Je v stiski. Molimo!« Itn.

Najprej molimo. ...

In potem čakamo ali bo tišina…, …, …., …, ali pa vesela vest: »Mama nerojenega, za katerega molimo, bo obdržala otroka. Aleluja, Jezus je velik in dober. Molitev je zakon! Hvala:).«

V Sloveniji se je vprašanje splava desetletja potiskalo v kot. Še več, bil je prepovedana tema, razen kadar je šlo za njegovo propagando. Nerojeni otroci nimajo nobenih pravic. Bolečina mater in očetov nerojenih otrok je zanikana, spregledana in javno potlačena, Javno je ni, je ne sme biti. Porinjena je v intimni notranji svet trpljenja.

Danes se po zaslugi pogumnih in predanih deklet v Zavodu Živim, Zavodu Božji in Iskreni.net to počasi spreminja. Nerojeni otroci ter njihovi z bolečino živeči mame in očetje dobivajo pomoč in domovinsko pravico v Sloveniji.

Hvala vam.

Zavod Kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top