Javni poziv vladi: Ministrica za zdravje Milojka Kolar naj uvede samoplačniško kontracepcijo!

V preteklih dneh je svojo vizijo za prihodnost zdravstvenega sistema parlamentarnemu odboru Državnega zbora predstavila kandidatka za ministrico Milojka Kolar. V svojem govoru je izpostavila, da je za zagotavljanje dolgoročne vzdržnost zdravstvenega sistema temeljni problem nadpovprečno hitro staranje naroda. Ob tem pa je zamolčala odgovor na temeljno vprašanje namreč: Zakaj se kot narod »nadpovprečno« hitro staramo? Ta odgovor je zamolčala zato, ker je to tisto vprašanje, ki ga novinarji ne smejo zastaviti in na katerega ne strokovnjaki ne politiki ne smejo javno odgovarjati!

Odgovor na vprašanje, zakaj se kot narod nadpovprečno hitro staramo in se soočamo z vedno večjim številom starejših in vedno manjšim številom zaposlenih je v t. i. »latentno odklonilni politiki« naše države do družin in otrok. Pod okriljem usmiljenja do enostarševskih družin se je v zadnjih 40 letih vodila politika, ki je imela en sam cilj – s socialnim eksperimentom zmanjšati število Slovencev in promovirati t. i. kulturo smrti. Zaradi nekritične in celo brezplačne uporabe kontracepcije, 700.000 splavov dojenčkov (v zadnjih 60 letih), oblikovanjem več stotisočglave množice ranjenih žensk s postabortivnim sindromom, razvrednotenje vrednote družine, finančnega nagrajevanja ljudi, ki živijo v manj rodovitnih zvezah in finančne stigmatizacije poročenih parov, je Slovenija že več kot 20 let v položaju »demografske zime.«

Kdo so odgovorni za nadpovprečno staranje prebivalstva?

Odgovorni za to demografsko spiralo so vsi zagovorniki splava (politiki, strokovnjaki, univerzitetni profesorji in novinarji), zagovorniki radikalne teorije spola ter zagovorniki komunističnih in tranzicijsko liberalnih struktur, ki so z 2. milijardama eurov v zadnjih 30 letih v obliki različnih olajšav in nagrad nagradili t. i. alternativne družine, za katere je značilno, da imajo nižjo rodnost kot konvencionalne družine. Te iste strukture, so družine poročenih parov - v primerjavi npr. z neporočenimi pari - finančno kaznovale z manjšo možnostjo za dodelitev družbenih stanovanj, štipendij in različnih davčnih olajšav. Vse z namenom, da bi se število tradicionalnih družin zmanjšalo (in s tem število družin, ki imajo visoko rodnost) ter se finančno nagrajevalo tiste državljane, ki živijo v alternativnih življenjskih slogih, za katere je značilna ekstremno nizka rodnost. V ta namen so te iste državne strukture ustvarile šolski sistem, v katerem je prepovedano mlade vzgajati za poroko in starševstvo in v katerem se normalizira kontracepcija, splav, predzakonska spolnost, ločitev, radikalna teorija spola, menjavanje spola in spolne usmerjenosti itd.

Vlada naj ukine financiranje slovenskih proabortivnih organizacij, fakultet in strank!

Vlada naj najprej začne varčevati na področju financiranja tistih družbenih struktur, ki zagovarjajo nizko rodnost, splav nerojenih otrok, eksperimentiranje in redefiniranje vrednote družine, ki po osnovnih in srednjih šolah v obliki raznih delavnic promovirajo teorijo spola ter se na politični ravni še vedno zavzemajo za finančno in davčno kaznovanje  poročenih zakoncev. V to t. i. slovensko strukturo smrti – se po mnenju številnih - uvrščajo: stranke ki zagovarjajo splav (Socialni demokrati, Liberalna demokracija, Desus, Zares, Stranka Mira Cerarja, Pozitivna Slovenija - Stranka Zorana Jankoviča itd.), Fakulteta za družbene vede, nekateri oddelki na področju socialnega dela in pedagogike, Ženski lobi, Mirovni inštitut, Društvo za nenasilno komunikacijo, Liberalna akademija, Amnesty international Slovenija itd. Prav tako predlagamo, da se v osnovne šole uvede družinam in zakonski zvezi prijazna vzgoja, finančno in davčno nagradi vse poročene zakonce, ki imajo otroke, promovira delovanje verskih organizacij (saj imajo verni ljudje večjo rodnost kot neverni) ter spodbuja medijska izgradnja družinam prijazne družbe.

Ministrica za zdravstvo naj uvede samoplačniško kontracepcijo!

Prav tako pa naj Ministrstvo za zdravstvo najprej uvede samoplačniško kontracepcijo za katero moramo letno vsi davkoplačevalci plačati neverjetnih 7,3 milijona eurov. S temi milijoni financiramo ne samo vedno hitrejše staranje prebivalstva, temveč plačujemo tudi t. i. kemično preobrazbo žensk, ki so zaradi hormonske kontracepcije bolj izpostavljene raku na prsih, možganski kapi, hormonskim težavam in trajni neplodnosti. Večina žensk v Sloveniji s temi negativnimi stranskimi učinki kontracepcije še vedno ni seznanjena. Zato ministrica Milojka Kolar – čakamo na vašo tiskovno konferenco,  kjer boste uvedli samoplačniško kontracepcijo, ukinili financiranje proabortivnih organizacij ter se javno opravičila vsem ženskam, ki so zaradi kontracepcije doživele možgansko kap, zbolele za rakom na prsih, postale neplodne oz. se danes soočajo s postabortivnim sindromom. Samo tako boste lakho zgradili lepšo domovino!

Meta Mar.
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top