Kaj se dogaja v slovenskih bolnišnicah?! Otrok preživel že štiri kemične splave. Sedaj ga hočejo pokončati z injekcijami!

Na med.over.net je leta 2014 potekala grozljiva debata o splavu nerojenega otroka, ki je preživel že štiri kemične splave… Mama pod psevdonimom Laur.a je predstavila svojo grozljivo izkušnjo; ginekolog mag. Stanko Pušenjak pa ji svetuje. Preberite del pogovora…

Še prej pa, prosimo, molite za otroka in mamo v stiski.

laur.a
Re: splav pred komisijo

11.05.14 16:12
Pozdravljeni,
zopet se obracam na vas..tokrat z drugacnim problemom. Sem na UKC lj..kjer sem prisla ze v ponedeljek za splav..spila tabletko in odsla domov. V sredo sem prisla nazaj kjer so zaceli...dali so mi 4 vaginalne tabletke..in ni bilo ucinka..potem sem dobila se 8 tabletk ki se jih v ustih raztopi..in nic..drug dan v cetrtek so me pustili, da sem se lahko najedla..in potek v petek se 1x ponovili isti postopek pa spet brez ucinka.vceraj v soboto so se odlocili da bi vse to nadaljevali z inekcijami.. zdravnik je rekel da bi po prvi ze moralo prijeti..dobila sem jih 6 pa nic. Otrok je se vedno ziv in veselo miga. Pravijo, da takega primera se niso imeli. Jutri zjutraj v ponedeljek pride dr.stormova ali nekaj takega..in se bo odlocila ali mi bojo dali neko inekcijo v plod ali pa operacija..da razsirijo maternicni vratin da ga vzamejo ven. Tega si ne zelim, ker vem kaksne so posledice..me pa zanima koliko je moznosti da se posteljica zozi..ce nosecnost nadaljujem? Z otrokom pa je vse vredu do sedaj..in tudi s posteljico..koliko bi bilo moznosti da bi bil prizadet?
Hvala

Odgovori • Citiraj sporočilo
Stanko Pušenjak  
Re: splav pred komisijo

11.05.14 17:04 Moderator
Spoštovani,

odgovor sem vam posredoval v zasebni predal.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar

Lepo prosim uporabljajte iskalnik!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top