Koalicija »Za otroke gre!« ob začetku kampanje za družinski referendum

Mame in očetje ter stari starši smo dolžni skrbeti za dobro svojih otrok in vnukov. To sta naša naravna pravica in dolžnost. Kdor hoče vsem otrokom dobro, bo na referendumu obkrožil PROTI. To bo glas proti krivičnemu zakonu, ki ne spoštuje otroka, mame in očeta, pa tudi ne stare mame in starega očeta.

Radi imamo svoje otroke in vnuke, zato jih bomo na družinskem referendumu vzeli v bran in za njih naredili tisto, kar bi naredili oni, če bi jim le dali to pravico. Vsak otrok si želi mamico in očka, staro mamo in starega očeta. To je otroški svet varnosti in ljubezni, ki ga podarjata ožja in širša družina. Na tem referendumu bomo v službi naših otrok. Otroci potrebujejo vsakogar izmed vas.

Materinska in očetovska ljubezen je največ, kar lahko damo otroku. Mama in oče, ženska in moški naj imata v družinskem zakonu mesto, ki je v skladu z naravo. Ljubezen in spolnost med žensko in moškim ter njun spolni odnos so nekaj edinstvenega in najlepšega, kar nam je naravno dano.

V Koaliciji »Za otroke gre!« smo začeli s pripravami na družinski referendum in vas vabimo, da se nam pridružite!

Koalicija »Za otroke gre!«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top