Koalicija Za otroke gre! oddala podpise za družinski referendum

Pisana Koalicija "Za otroke gre!" je že s sestavo prostovoljcev, ki so prinesli podpise za družinski referendum v Državbni zbor pokazala, da gre pri prizadevanjih za pravice otrok, spoštovanje mame in očeta ter starih staršev resničnio za sodelovanje vseh generacij.

Na začetku je Aleš, sovoditelj Koalicije "Za otroke gre!" povedal:
Danes je dan ponosa za družino in za slovensko demokracijo! Za družinski referendum, na katerem bomo zaščitili naše otroke, naše družine in našo svobodo, prinašamo več kot 48000 podpisov pokončnih ljudi.  Državni zbor je Koaliciji "Za otroke gre!" podstavil številne ovire, a mi se nismo ustrašili, ampak smo vztrajali in jih premagali.

To bo najlepša kampanja na svetu!

Koalicija Za otroke gre se zavzema  za Slovenijo srečnih otrok, ki bodo deležni ljubezni svoje mame in očeta, zato mi v veselje , da vas  povabim na referendum, kjer bomo skupaj rekli PROTI temu krivičnemu zakonu."

Osrednji nagovor je imela sovoditeljica Koalicije "Za otroke gre!" Metka:
"Podpise, oddane širom Slovenije, s hvaležnostjo posvečamo spominu na naše pokojne prednike, še posebej našim pokojnim mamam, očetom in starim staršem. V hvaležen spomin na njih prinašava  lučko. Po zakonih narave izvirata svetloba in toplota te lučke iz tisočletja oddaljene svetlobe sonca. Mi smo danes tu zgolj zato, ker so naši stari starši in nato starši sprejeli rodovitno ljubezen ter nam podarili in negovali življenje.

Prinašava tudi cvetje, ki je ena zmed štirih najlepših stvari na svetu. Izbrala sem vrtnico z  barvo sonca, svetlobe, veselja in optimizma. V tem času je naše poslanstvo ohraniti most med našimi koreninami in cvetovi -  most, ki bo še naprej omogočal spočetje otrok iz ljubezni moža in žene. Ponosni smo na svoje delo  za otroke,  družino in narodne korenine, kjer so bile že davno tega zapisane besede tudi za sedanji trenutek slovenskega naroda: »Stati in obstati!« Hvala, da ste z nami."

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top