V Načrtovanem starševstvu ubijajo otroke, ki preživijo splav

Nov video o delovanju organizacije Načrtovano starševstvo prikazuje nekdanjo uslužbenko in njeno izpoved, kako jo je pretreslo, ko je pridobivala tkivo splavljenega otroka, katerega srce je še utripalo. S tem je javnost izvedela za novo zavržno prakso te organizacije - otroke ubijejo tudi, če splav preživijo. Njihove organe namreč prav zato, ker so nepoškodovani, drago prodajo.

Center za medicinski napredek, ki Načrtovano starševstvo (Planned Parenthood (PP)) tajno preiskuje že tri leta, z novimi in in novimi dokazi potrjuje, da ta največja organizacija za spodbujanje splava na svetu ter ena najaktivnejših za ukinitev zakonske zveze žene in moža, prodaja telesa splavljenih otrok. Njen letni promet znaša preko 1,3 milijarde ameriških dolarjev. Predsednik Obama, demokratska kandidatka za predsednico Hillary Clinton ter ameriške institucije, ki jih obvladuje vpliven abortivni in protidružinski lobi, kljub srhljivim razkritjem, še vedno podpirajo organizacijo Načrtovano starševstvo. Odkupovalec organov in tkiv StemExpress je konec julija poskušal pridobiti sodni nalog, da bi blokirali prikazovanje videa, v katerem je njihovo vodstvo priznalo, da včasih pripeljejo iz PP klinik za splave v njihov laboratorij popolnoma nedotaknjene splavljene otroke. To je namreč dokaz o ubijanju živorojenih otrok. Po zakonu iz leta 2002 je 'živorojeni' otrok tisti, ki 'diha ali mu bije srce'. Ti otroci pa morajo biti deležni enakega varstva in obravnavanja, do kakršnega je po zvezni zakonodaji upravičen vsak drug novorojenček. In zakaj se trudijo splaviti živorojene otroke?

Še več o tem v članku Marjane Debevec preberite na radio.ognjisce.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top