Kaj se dogaja v Sloveniji?! Kristjanofobična spolna vzgoja v ljubljanskih osnovnih šolah: »Kaj je boljše – dva homoseksualca, ali oče in mama, ki se pretepata in v nedeljo hodita v cerkev?« (1. del)

Prejeli smo obvestilo, da naj bi pred dnevi na eni izmed ljubljanskih šol potekala spolna vzgoja v organizaciji Zavoda za zdravstveno varstvo. Izvajalka je med predavanjem o spolnosti, kontracepciji in splavu, otroke indoktrinirala tudi v teoriji spola ter aktivno propagirala homoseksualne spolne odnose in posvojitve otrok v takšne skupnosti.

Ob tem je zgroženim osnovnošolcem v učilnici zabrusila: »Ali ni boljše, da živite z dvema homoseksualcema kot pa z očetom in mamo, ki se pretepata in v nedeljo hodita v cerkev?« Takšno širjenje verske nestrpnosti je kaznivo dejanje, za katerega morajo izvajalci kazensko odgovarjati, saj gre za razpihovanje verske nestrpnosti in kršitev ideološko nevtralnega prostora v šolah.

Šole morajo vedno spoštovati ustavno pravico staršev, da vzgajajo svoje otroke v skladu s svojimi moralnimi in verskimi prepričanji, prav tako pa nima noben zdravstveni homoseksualni aktivist pravice žaliti starše in zmerjati otroke, zaradi njihovega verskega prepričanja.

Z namenom boljše razjasnitve, kako poteka spolna vzgoja v šolah, javno pozivamo vse starše s področja Ljubljane in vse Slovenije, da o tem spregovorijo z otroki in nas obvestijo na katerih šolah se izvaja spolna vzgoja ter širjenje predsodkov zoper kristjane. Informacije sporočite na info@24kul.si

Zavod KUL.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top