Kristjanofobija: Združeni narodi krivično napadli Sveti sedež

Domnevno neodvisni lobiji, v resnici pa nasprotniki pravice nerojenih otrok do življenja in ekstremni aktivisti teorije spola, so izvedli še en napad na Vatikan oz. Sveti sedež. Vatikan ima v OZN status države opazovalke, kar ji omogoča sodelovanje pri vseh sejah Združenih narodov. S statusom opazovalca nasprotuje t.i. pravici do splava in varuje človeško življenje ter družino.

Aktivisti teorije spola in nasprotniki pravice nerojenega otroka do življenja so pretekli teden predstavili Poročilo o spoštovanju pravic otrok v Vatikanu, v resnici pa dokument za radikalno kršenje temeljne pravice otrok po vsem svetu. To kar bi moralo biti strokovno poročilo, se je sprevrglo v medijsko gonjo proti katoliški skupnosti. Z izgovorom, da naj Vatikan ne bi nič naredil na področju preprečevanja spolnih zlorab otrok, so javno zahtevali, da mora v ta namen legalizirati ubijanje otrok (splav), legalizirati homoseksualne poroke (čeprav je 85% povzročiteljev spolnih zlorab v Cerkvi homoseksualcev) in kontracepcijo (da ne bi bilo otrok). Za omenjenim poročilom se skrivajo vplivne  nevladne organizacije na svetu, med katerimi so International Planned Parenthood Federation (Mednarodna federacija za propagando splava je organizacija, ki z zasebnimi klinikami poskrbi za večino splavov v ZDA in drugod po svetu), Marie Stopes International (organizacija za promocijo splava in kontracepcije s sedežem v Veliki Britaniji), Center for Reproductive Rights in SIECUS (Sexuality Information and Education Council of the United States). Omeniti velja tudi glavnega koordinatorja omenjene akcije po imenu »Kampanja spremembe sedeža«, ki si prizadeva vreči Vatikan iz ZN. Omenjeno skupino samooklicanih »Katolikov« za Izbiro (pravice do splava, kontracepcije …) je vodil zagovornik splava Frances Kissling. Ta skupina je bila večkrat obsojena s strani škofov in Škofovskih konferenc iz celega sveta. 

Cilj vseh omenjenih organizacij je utišati moralni glas Združenih narodov. Če bi izključili Vatikan iz Združenih narodov ter na kakšen manipulativen način še izključili glas islamskih držav, bi splav postal "univerzalna človekova pravica", poroko med enim moškim in eno žensko bi redefinirali ter "nadzor nad številom prebivalstva" zaukazali s propagiranjem in posrednim siljenjem v splav po vsem svetu. Tobi pomenilo na stotine milijonov novih smrti nerojenih otrok in ranjenih mater in očetov.

Vabimo vas, da podpišite »Deklaracijo v podporo Svetemu sedežu na Združenih narodih«, bodisi kot skupina ali kot posameznik ter pošljite to obvestilo naprej sorodnikom prijateljem in znancem.

Čeprav je to kampanja v podporo Katoliški Cerkvi, so k podpisu povabljeni prav vsi ljudje, drugače verni in neverni. Deklaracija priznava pomembnost Svetega sedeža pri pogajanjih za življenje, vero in družino v ZN.

Peticijo lahko podpišete na spodnji povezavi:
http://defendtheholysee.org/

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top