Krutost ameriške organizacije Načrtovano starševstvo ne pozna meja

Na dan prihajajo dokazi, kako Planned Parenthood (Načrtovano starševstvo) načrtno ločuje organe splavljenih otrok z namenom prodaje. Zaposleni v Planned Parenthood v Coloradu secirajo 11 in pol tednov starega splavljenega otroka in na krožniku ločujejo posamezen dele njegovega telesa. 

Na novem posnetku je med tudi podpredsednik in medicinski direktor Planned Parenthooda iz Denverja dr. Savita Ginde, ki pravi: "Mislim, da je bolje, da ločimo organe enega po enega, ker tako lažje vidimo kaj in koliko lahko od tega dobimo." Ta posnetek je že tretji ta mesec, ki dokazuje, da se ta organizacija ukvarja z nečloveškim in kaznivim poslom trgovanja s človeškim tkivom. 

Ponovno poudarimo, da je organizacija Planned Parenthood močno povezana z Obamovo administracijo. Ta koorporacija je namreč leta 2012 za njegovo politično kampanjo plačala kar 12 milijonov dolarjev! Obama je znan tudi po svoji zdravstveni reformi, ki jo imenujejo kar "Obamacare". Le-ta pokriva stroške kontracepcije, sterilizacije, abortivne tabletke EU-486 in stroške splava. Vse to iz denarja ameriških davkoplačevalcev! Najbolj gnusno od vsega je, da je (vsaj) ena izmed lastnic verige klinik za opravljanje splava celo priznala, da so njihovi zdravniki nagovarjali noseče ženske naj splavijo. Večina zaposlenih namreč prejema tudi provizije od števila opravljenih splavov in je višina njihove plače odvisna tudi od tega, koliko splavov mesečno opravijo.

Organizacija Načrtovano starševstvo se je v zadnjih desetletjih predstavljala kot ena najbolj človekoljubnih ter človekovim pravicam zavezanih organizacij na svetu. Njihova temna stran pa kaže, da so iz svojega domnevnega človekoljubja in "pomoči" ženskam v stiskah, razvili eno najstrašnejših trgovin z ljudmi v zgodovini. Otroke so splavljali z namenom nadaljnje prodaje, ženske pa tudi prepričevali, kdaj naj splavijo glede na potrebe prodaje mrtvih teles njihovih otrok.

Če še niste podpisali peticije proti tem zločinskim dejanjem, jo lahko sedaj podpišete tukaj

Več o tem tukaj.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top