Lojze Peterle je glasoval za vrednoto družine! Poslanki SDS glasovali za interese ekstremnih aktivistov.

Sporna resolucija o t.i. homofobiji je pokazala kateri poslanci zagovarjajo vrednoto družino in tiste, ki so del t.i. homoseksualnih in protidružinskih lobijev. Rezultati glasovanja o t. i. Poročilu Lunacek in iz nje izpeljani resoluciji so pokazali tragično sliko delovanja slovenskih evropskih poslancev.

Samo Lojze Peterle je glasoval za vrednoto družine in človekove pravice!

Za sporno resolucijo (Porocilo Lunacek) so glasovali naslednji slovenski poslanci: Tanja Fajon (SD), Romana Jordan (SDS), Jelko Kacin (LDS) in Zofija Mazej Kukovič (SDS). Proti je glasoval samo Lojze Peterle medtem, ko se trije poslanci niso udeležili glasovanja (Mojca Kleva Kekuš, Ivo Vajgl in Milan Zver).


Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top