• Foto: družinski arhiv

Mami in oči Arnolj: z vami deliva veliko veselje! Neža v Padovi lepo napreduje!

Po desetih dneh v Padovi Neža prejema ustrezna zdravila, ki so ji končno olajšala njeno počutje in hkrati omogočila nadaljnje zdravljenje. Neža je stabilna in se dobro počuti, popolnoma samostojno diha brez respiratorja, osebje pa ji omogoča nujno potreben mir in počitek. Starša tako veva, da sva naredila vse, kar je v najini moči, in Neži omogočila, da se dalje bori za življenje. Nežino stanje je kompleksno in rezultatov ni mogoče napovedovati čez noč. Ob tem naju je močno nagovorilo in nama vlilo moči precej prispevkov oziroma mnenj, med njimi tudi prispevek gospe Milene Miklavčič, ki je v zvezi z dogajanjem okoli najine Neže delila svojo izkušnjo in tako podprla vsebino najinih prizadevanj.

V desetih dneh v Padovi pa so se razjasnile tudi najine misli. Strah, kako se bomo znašli v novem okolju in kako se bomo sporazumevali ter kako nama bodo pojasnjevali Nežino stanje, se je v tem času razblinil. Tako zdravniki kot drugo osebje govorijo tekoče angleški jezik. Celo klovni, ki Nežo vsak dan obiskujejo v sobi. Ob tem želiva deliti tudi najino veselje ob trenutku, ko je Neža včeraj z učkami spremljala rdeč balon v obliki srčka, ki sta ji ga podarila klovna. Vsaka najmanjša malenkost v zvezi z Nežo nama tako vliva novo upanje in novo veselje.

Ob tem se zahvaljujeva vsem, ki ste nama pomagali pri iskanju možnosti za zdravljenje Neže v tujini, komuniciranju z osebjem bolnišnice v Padovi, iskanju nastanitve za naju v Padovi, predvsem pa vsem, ki Neži namenjate dobre misli in molitve ter vsem, ki ste organizirali akcijo zbiranja podpore in donirali za kritje stroškov Nežinega zdravljenja.

Zala in Matej Arnolj

Družini Arnolj lahko tudi pomagamo.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top