• Dani in Vilma Siter

Med govorci na shodu tudi Dani Siter

Vilma in Dani Siter sta zakonca, ki že več kot desetletje vodita gibanje Družina in življenje. S svojim zgledom in delovanjem pričujeta za družino na vsakem koraku. Članek Danija Sitarja Ne bodimo parkirani v coni udobja , ki je bil objavljen na Časnik.si pa še dodatno priča o iskrenosti, srčnosti in pogumu avtorja. 

Veseli smo, da bo Dani Siter eden izmed govornikov na vseslovenskem shodu "Dan Ljubezni", 3. marca pred Državnim zborom v Ljubljani.

Foto: vir splet

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top