• Prijazno poimenovanje smrtonosnega početja

Mednarodna zveza Planned Parenthood zaprla več kot 5.600 klinik za izvajanje splava po vsem svetu

Live action news poroča, da največja svetovna veriga za izvajanje smrti nerojenih otrok - International Planned Parenthood Federation (IPPF) - zaradi koronavirusa zapira 5.633 obratov za izvajanje splavov, 23 pa jih bo omejilo to nehumano početje.

Ta odločitev pomeni veliko upanje za nerojene otroke po vsem svetu, saj ta mednarodna organizacija izvede letno kar 1,4 milijona smrti nerojenih otrok. Na svetu po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) umre v medicinskih postopkih končanja življenja nerojenega otroka okoli 50 milijonov nerojenih otrok vsako leto.

Slika k članku je iz uradne strani Mednarodne zveze Planned Parenthood. Na njej se največja svetovna organizacija za izvajanje smrti nerojenih otrok in povzročanja trpljenja materam in očetom v stiski predstavlja za "Šampijone za spolno in reproduktivno zdravje in pravice". Zanimivo, kako lepo znajo poimenovati svoje smrtonosno poslantvo. 

Več si preberite na povezavi na članek v Live Action News.

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top