Zunanje ministrstvo bogato financira Amnesty international Slovenija, ki promovira splav in spreminjanje spola!

Amnesty International je organizacija, ki se je do leta 2007 zavzemala za spoštovanje življenja, družino in človekove pravice. Radikalni nasprotniki pravice vsakega otroka do življenja in aktivisti teorije spola pa so tistega leta prevzeli to organizacijo in spremenili njene cilje. Tako se danes zavzema za splav otrok, sterilizacijo žensk in spreminjanje spola. Prav tako zahteva, da se v slovenskih šolah uči sporna teorija spola (učbenik Ljubezen je ljubezen).

Iz državega proračuna so v dobrih enajstih letih prejeli 204.513,68€. Za Amnesty international ni recesije, ni krize. Samo v letu 2013 so dobili preko 35.000 EUR davkoplačevalskega denarja!

Med drugimi državnimi organi Amnesty international Slovenija izdatno financira tudi Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ). Samo v letih 2011, 2012 in 2013 so jim skupaj nakazali preko 12.000 EUR. Kakšne koristi je imela slovenska zunanja politika od tega financiranja?

Oglejte si avtentične dokumente MZZ o nakazilih Amnesty international Slovenija.

- Na članek se je odzval Amnesty international z zahtevo po popravku netočnosti. V njem argumentirano ne zavrnejo nobene "netočnosti", temveč javno priznajo svoje prave namene - radikalno zavzemanje za splav nerojenih deklic in dečkov. Dopis kljub vsemu objavljamo kot zanimivost, kako bi vsebina članka izgledala v umetnem jeziku teorije spola, ki ga uporablja predsednica Amnesty international Slovenija. 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top