Miša Molk in vlada izdali našo predstavnico na Evroviziji? Za kakšno ceno?

Slovenija je dala Avstriji 12 točk, od nje pa ni dobila niti točke! Očitno gre pri evrovizijski delitvi točk za trgovino oz. kuhinjo, kot pišejo mediji. Kot vse kaže je bila v zakulisnih dogovorih s tujino naša predstavnica Tinkara Kovač grobo izigrana in izdana.
--------------

Objavljamo značilen slovenski primer začetka afere z uporabo argumentov iz obsodbe Janeza Janše. Tistim, ki podpirajo obsodbo, ta primerjava z Mišo Molk in vlado v glavni vlogi verjetno ne bo všeč. - Spodaj navedeno je lahko tudi resnično.


Miša Molk in vlada izdali našo predstavnico na Evroviziji? Za kakšno ceno?
 

Slovenija je dala Avstriji 12 točk, od Avstrije pa ni dobila niti ene same točke! Očitno gre pri evrovizijski delitvi točk res za trgovino oz. kuhinjo, kot pišejo mediji.

Kot vse kaže je bila v zakulisnih dogovorih s tujino naša predstavnica Tinkara Kovač grobo izigrana in izdana. Po naših zanesljivih virih so Miša Molk, vodja projekta Evrovizija ter nekateri najvišji predstavniki vlade Alenke Bratušek z izjemnim vplivom na RTV za to dejanje dobili visoke nagrade.

Glede na velik interes določenih lobijev za to zmago, bi se lahko cena za eno točko za zmagovalko gibala vsaj okoli 20.000 EUR. To pomeni, da je bilo slovenskih 12 točk skupaj vrednih vsaj 240.000 EUR! Ob teh zneskih je povsem razumljivo, zakaj je Miša Molk ob podpori politike, ne glede na enormne stroške in slabo finančno stanje RTV, izsilila udeležbo Slovenije na letošnji Evroviziji.

Javnost upravičeno zanima: kolikšno je bilo dejansko obljubljeno oz. izvršeno plačilo, v kakšni obliki, kdaj in na katerem kraju ter kdo vse je bil še vpleten?

Nekaj ljudi v Sloveniji je verjetno prejelo okoli 240.000 EUR!

Od slovenskega tožilstva in sodstva pričakujemo temeljito preiskavo. Ni prav, da bi bila odlična slovenska predstavnica na tak način nekaznovno izdana in "prodana" za osebne interese.

Slovensko pravosodje je v zadnjem obdobju izpopolnilo postopek t.i. "indične sodbe", zato pričakujemo, da bo v tem primeru hitro zbralo dovolj dokazov ali pa vsaj indicov za kazenski pregon Miše Molk in visokih predstavnikov vlade.

Glede na izjemen interes javnosti je pričakovati, da bo NPU čimprej preiskal zadevo in sprožil ustrezne postopke.

Forum 21-ih neodvisnih novinarjev

Zakaj davkoplačevalci Miši Molk vsak mesec plačujemo 3.159,00 EUR + dodatke? Morda za 12 točk podpore kontroverzni zmagovalki Evrovizije 2014!? (3. del)

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top