Pomagajte nam: Ali je pri glasovih Slovenije na Evroviziji 2014 res šlo za manipulacijo? (2. del)

Obiskovalci spletne strani so izrazili začudenje, da je na Evroviziji 2014 Slovenija podelila največ točk kontroverznemu avstrijskemu pevcu z umetniškim imenom Conchite Wurst. Mnogi so si zastavili vprašanje, kdo dejansko odloča o številu točk – ali ljudje s svojim glasovanjem po telefonu, ali pa ima večinski vpliv žirija t.i. strokovnjakov?

Z željo, da zberemo čim več avtentičnih informacij vas prosimo, da nam posredujete podatke o izvedbi letošnje EMA in Evrovizije. Zanimajo nas informacije o pogodbah s sodelujočimi, informacije o internih pravilnikih in načinu sestave komisije, sodelovanje z zunanjimi izvajalci itd. V javnosti sicer že krožijo nekatere informacije, vendar želimo verodostojno predstaviti dejstva.

Na osnovi zbranih informacij bomo slovenski javnosti čim bolj celostno predstavili postopke in ozadja evrovizijskega izbora tako v Sloveniji kot v Evropi.

Informacije čim prej anonimno posredujete na naslov: info@24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top