Zakaj davkoplačevalci Miši Molk vsak mesec plačujemo 3.159,00 EUR + dodatke? Morda za 12 točk podpore kontroverzni zmagovalki Evrovizije 2014!? (3. del)

V javnosti še vedno odmeva Evrovizija. Številni ob tem opozarjajo, da je bilo 12 točk, ki jih je Slovenija dala za avstrijskega predstavnika, vnaprej dogovorjenih in da so bili rezultati glasovanja gledalcev po telefonu namenoma prezrti. Podatki o plačljivih telefonskih klicih, zbranem denarju in rezultatih žirije javnosti še vedno niso dostopni!

Miša Molk naj bi bila glavna akterka, ki stoji za spornim glasovanjem Slovenije!

Bralci 24kul.si še vedno pošiljajo dokumente o zelo zanimivem poslovanju RTVSLO v povezavi z Evrovizijo in slovenske Eme. Po neuradnih informacijah naj bi bila Miša Molk v ozadju vseh ključnih odločitev v zvezi z Evrovizijo kot tudi s podeljevanjem točk v imenu Slovenije. Točke pa je razglasila - ja, kar njena hčerka.

Vodstvo Televizije Slovenije Mišo Molk bogato plačuje z denarjem vseh slovenskih davkoplačevalcev!

Za organiziranje in podeljevanje evrovizijskih točk avstrijskemu transvestitu je zaslužno tudi vodstvo RTVSLO, saj Mišo Molk, za njeno evrovizijsko »zahtevno« delovanje v podporo t.i. LGBT aktivistom, bogato nagrajuje. Njena plača je v času socialne in ekonomske krize primerljiva bolj kot z novinarskimi, s plačami ministrov in državnih sekretarjev. Po podatkih Anamarije Koščak, iz oddelka za plače RTVSLO, Miša Molk prejema 3.159,00 EUR bruto mesečno (brez vseh dodatkov!), kar jo uvršča med najbolje plačane slovenske "novinarke". Oglejte si skeniran dokument o njeni plači, ki je med vsemi javnimi uslužbenci zelo redka – po višini in opravljenem »delu«! Državljani imamo pravico, da vemo, kam gre naš denar…

Posredujte nam podatke o letošnji EMI in Evroviziji!

Z željo, da zberemo čim več avtentičnih informacij vas prosimo, da nam posredujete podatke o izvedbi letošnje EMA in Evrovizije. Zanimajo nas informacije o pogodbah s sodelujočimi, informacije o internih pravilnikih in načinu sestave komisije, sodelovanje z zunanjimi izvajalci itd. V javnosti sicer že krožijo nekatere informacije, vendar želimo verodostojno predstaviti dejstva. Na osnovi zbranih informacij bomo slovenski javnosti čim bolj celostno predstavili postopke in ozadja evrovizijskega izbora tako v Sloveniji kot v Evropi. Informacije čim prej anonimno posredujete na naslov: info@24kul.si

Jan L.

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top