Molitve za nerojene otroke, njihove starše, zdravstveno osebje, borce za kulturo življenja in naše nasprotnike

Nova rubrika PROLIFE MOLITVE! Ljudje, ki si aktivno prizadevajo za kulturo življenja vedo, da je to v prvi vrsti duhovni boj, v katerem lahko vztrajamo in uspemo le ob Božji pomoči. Najboljše orodje, zaščita in največja moč bojevnikov za kluturo življenja je zato molitev. V tej rubriki so objavljene molitve za različne priložnosti in namene. Vabimo vas, spoštovani prijateljice in prijatelji, da pogosto posegate po njih. Molitve je zbrala in prevedla Nada Žgur.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top