Na zahteve po cenzuri je potrebno odgovoriti s še več govora!

Osnovna taktika nestrpnih ateistov za utišanje političnih nasprotnikov temelji na zlorabi sodnih postopkov za spodbujanje samocenzure in ustrahovanje ljudi, da si ne bi upali ne javno ne pred prijatelji in znanci povedati več svojega mnenja o stvareh.  Če se torej ustrašimo in si ne upamo več govoriti naredimo natančno tisto, kar oni hočejo, zato je na takšne pritiske nujno odgovarjati samo na en način – da smo še bolj glasni!

Da se lahko borimo proti tem sodobnim oblikam pritiskov in zatiranja je potrebno poznati taktiko te elite.

Osem korakov taktike levičarsko-abortivno-feminističnega lobija za zatiranje svobode izražanje!

1. Na zakonodajni ravni vsiliti t.i. sovražni govor, kjer bodo nestrpni ateisti tisti, ki določajo, kaj to je.

2. Izbrati vidno tarčo, ki jo pozna veliko ljudi, jo obtožiti in v odmevnem sodnem procesu spraviti v zapor – bolj ko je znana, bolj uspešna bo taktika, zastraševanja in ustrahovanja prebivalstva!

3.  Sočasen medijski linč te osebe.

4. Nenehno govoriti o sovražnem govoru in ovajanje ljudi, ki domnevno sovražno govorijo policiji in tožilstvu. Pri tem računajo na pomoč odvetniških firm, ki poslujejo z državo indržavnimi podjetji, ki jim pripravijo utemeljitve.

5. Preko medijev in neformalnih mrež izvajanje nenehnega pritiska na tožilstva in sodišča, da se izvaja nenehen pritisk na tožilce in sodnike, da delajo v skladu z njihovimi zahtevami.

6. V času sodnih obravnav poskrbeti za zadostno publiciteto z namenom, da ljudem sporočijo: "Če boste taki, kot tile, ki jih preganjamo, se vam bo zgodilo enako."

7. Sodni proces na nižjih stopnjah zaključijo z obsodilno obsodbo, potem pa ponavadi na višjih stopnjah, da ne bi prišlo do obravnave na Evropskem sodišču za človekove pravice sodbo razveljavijo iz porceduralnih razlogov, da bi kljub vsemu ostala senca na žrtvi. To nalogo z interpretacijo opravijo mediji.

8. Cilj je dosežen – z zlorabo sodnega postopka kompromitirati vidne zagovornike pravic nerojenih otrok in ustrahovati prebivalstvo.

Omenjena taktika je prišla iz ZDA, kjer radikalni levičarski fašisti že leta nadlegujejo pro-life organizacije. V zadnjem času se izogibajo teh taktik, saj se ljudje vedno postavijo na stran njihove žrtve.

Kako je potrebno odgovoriti na sprevržene taktike zatiranja svobode izražanja?

1. Zagovorniki pravic nerojenih otrok in družine se ne smejo umakniti in utišati.

2. Sodno preganjanje morajo razumeti kot svojo žrtev za svoje ideale ter novo priložnost za širjenje pro-life stališč.

3. Nikoli uporabljati besede "sovražni govor", ampak povedati, da smo govorili resnico.

4. Sodni proces moramo predstaviti, kot napad na pravico nerojeih otrok do življenja in našo pravico, da se borimo za to njihovo pravico.

5. Javno moramo poimensko razkrivati aktiviste, ki se  največkrat hočejo skriti za sodnim postopkom. Ti skriti aktivisti se v javnosti prikazujejo kot strpni in prijazni ter se najraje ne bi razkrili. 

6. Analizirati moramo, o katerih vsebinah želijo še posebej preprečiti govor in o teh stvareh še posebej naglas govoriti.

7. Na nastope se moramo dobro vsebinsko pripraviti in brati čimveč literature in člankov o teh temah, da se bomo čutili tudi argumentacijsko močni, saj ni dovolj le da vemo, da imamo prav, ampak moramo to znati tudi z besedami prepričati druge ljudi. ne aktivistov, ampak tiste, ki gledajo, kaj se dogaja.

8. Finančno pomagajmo žrtvam, da bodo lahko financirale sodne stroške in pripravo obrambe.

9. Če se verni, potem je nujno potrebna vsakodnevna molitev in duhovna priprava, saj je to v prvi vrsti duhovni boj, ki ga brez molitve ne boste zmogli. Če niste verni, potem vsak dan nemenite vsaj pol ure pozitivnemu razmišljanju, v katerem iz sebe poskušate spraviti vse, kar vas teži, grde misli, sovraštvo do nasprotnikov ipd. Samo duhovno močni, osvobojeni strahu in sovraštva bomo lahko zdržali vse preizkušnje.

NAŠE sporočilo nestrpnim ateistom in levičarsko-abortivno-feministično-kristjanofobičnemu lobiju sporočamo:  Zavračamo vaše nasilje do katoličanov, nerojenih otrok in zagovornikov človekovih pravic nerojenih otrok. Naša pot je ljubezen!

Koordinacija Zavoda KUL.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top