Vsaka naslednja faza homo-lezbičnega-bi-trans-queer seksualnega aktivizma je bolj nasilna

Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti nimajo nobene meje. Hočejo čedalje več denarja in postajajo čedalje bolj agresivni. V šolah in vrtcih svoj način življenja vsiljujejo otrokom in jim pačijo predstave o spolnosti. Vključevanje' je za njih enosmerna ulica in pomeni, da se jim morajo drugi podrediti. Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti hočejo utišati drugače misleče, predvsem kristjane, kot tiste, ki naj bi bili konzervativni. Zanimivo, da se na muslimane ne spravljajo. Homoseksualni leksikon 'strpnost' razume kot nestrpnost do vseh ostalih pogledov, razen njihovega; 'raznolikost' je drugo ime za le njihov življenski stil; in 'vključevanje' pomeni izključevanje vseh nasprotnih mnenj in vrednot. Vse to se razkriva pred našimi očmi iz dneva v dan.

Pink News v Veliki Britaniji poroča, da ''Škotska izobražuje pravo malo armado LGBTQ – prijaznih policistov, ki bodo izkoreninili kazniva dejanja iz sovraštva. Naloga te 'male armade' je, spodbuditi žrtve takih zločinov, da le – te prijavijo policiji, saj naj se o njih ne bi poročalo dovolj. Problem pa je v tem, da je v Veliki Britaniji 'kaznivo dejanje iz sovraštva' do LGBTQ že primer pridigarja, ki na uličnem vogalu prebira Sveto pismo. Najmanj enkrat je bil tak govornik obtožen sovražnosti, saj se je lezbijka, ki ga je poslušala, počutila diskriminirano. (Hvala Bogu je bil primer ovržen, izplačanih pa 4. 000 dolarjev zaradi aretacije govornika in 11- urnega pridržanja v zaporu).

Kaj se bo torej zgodilo s to 'malo armado', ki išče 'zločine'? Kakšnih deset let nazaj sem začel pisati o 'raznoliki policiji', seveda metaforično. Danes to ni več prispodoba. A to še ni vse. Naraščajoč nadzor je čutiti tudi v škotskih šolah.

Fergus McMillan, izvršni direktor LGBTQ mladih na Škotskem razlaga: ''Trenutno delamo z mnogimi partnerji, tudi z Mrežo za enakost (Equality Network), da bi povečali število prijavljenih homofobičnih, bifobičnih in transfobičnih kaznivih dejanj iz sovraštva ali incidentov in izboljšali podporo napadenim.'' Torej – če bi malo dekletce nasprotovalo dečku, ki želi na isto stranišče, bi torej bila kriva 'transfobičnega kaznivega dejanja'. John Knox se gotovo obrača v grobu!

V Ameriki, je spletna stran Insider Higher Ed 10. marca poročala o pismu, ki ga je  na National Collegiate Athletic Association NCAA (Nacionalno atletsko zvezo) naslovilo več kot 80 lezbičnih, gayevskih in transspolnih organizacij in jo pozvalo naj se 'distancira od vseh verskih insitucij', ki so diskriminatorne do transspolnih študentov. Z drugimi besedami torej – če verska institucija višjega izobraževanja ne podpira transspolnega aktivizma zaradi svojih verskih prepričanj – potem mora NCAA to šolo bojkotirati.

Poglejmo torej to nestrpnost in nasilje! Če verske univerze kot Wheaton, Oral Roberts ali Brigham Young ne priznavajo biološkega mladeniča za žensko, in mu posledično ne dovolijo deliti sobe z dekletom, uporabljati dekliških garderob in kopalnic, sodelovati v ženskih športnih ekipah in se pridružiti dekliškim skupinam, je šola kriva transspolne diskriminacije in NCAA jih mora bojkotirati. Še enkrat – v svetu homoseksualnega aktivizma je pojem 'vključevanja' enosmerna ulica, ki ga vsiljujejo z nasilništvom in bojkotiranjem.

V Avstraliji je zaskrbljena mati pisala ministrstvu: ''Puslušam in berem vaše članke in hočem opozoriti na to, ksj se dogaja. Ministrstvo j uvedlo program za katerega pričakujejo, da bo obvezen v vseh šolah. Otroke baj bi poučevali o transspolnosti o tem, kako naj si dekleta, ki hočejo biti fantje povezujejo prsi in fantje, ki hočejo biti punce skrivajo penis. Zdravniki so že opozorili na nevarnost takega početja. Nekateri protestantski binkoštni pridigarji pa ocenjujejo, da predlagan program ni tako slab, kot ga želijo prikazati nekateri drugi krščanski voditelji.''

Nekateri viri na spletni strani ''Safe School'' (Varna šola), npr. ''All of Us'' (Mi vsi) so predstavljeni kot ''načini izobraževanja, ki orjejo ledino, podpirajo spolno raznolikost in medspolne tematike.'' In ''Guide to Supporting a Student to Affirm or Transition Gender Identity at School'' (Vodič podpore študentu, ki uveljavlja ali spreminja spolno identiteto v šoli'') je uveden kot primeren tako za osnovnošolske kot srednješolske učence. Dokument 'vključuje vse, ki se identificirajo kot ženske ali moški, in tiste, ki se ne čutijo ne ženske ne moški, opisuje njihovo spolno identiteto, ki vključuje transspolnost, ne – binarost (ne moški, ne ženska) ali aspolnost.' Ta poučen 'vir', ki zna postati obvezen za otroke v avstralskih šolah, je le zadnji primer v vojni ideoligije spola.

V svoji knjigi 'Preživeti homoseksualno revolucijo' sem opozoril na pretiravanje homoseksualcev; tisti, ki so bili nekoč žrtve nasilja, bodo sami postali nasilneži. LGBTQ vojna za spolna razlikovanja bo nazadnje uničila samo sebe, saj se bori proti temeljem družbe.

Po malem – sploh ne hitro in napadalno – smo priče temu dogajanju. Žal se mnogi konservativni kristjani ne zdramijo, drugi pa, po principu žabe v vreli vodi, ostajajo duhovno mlačni in se navajajo na dejstvo, da je narobe prav.

Zdaj je čas, da se soočimo z realnostjo in rečemo:''Ne v moji šoli, ne na tem kampusu in ne v mojem mestu.'' Lahko se zavzemamo za svoja stališča in še vedno ljubimo tiste, ki nam nasprotujejo. Če sedaj še ne moremo obrniti toka – kdo nam brani, da plavamo proti njemu?

Malcolm Muggeridge je nekoč dejal: "Nikoli ne pozabi, da samo mrtva riba plava s tokom.'' Ne bodimo mrtve ribe!

Michael Brown

vir: http://www.charismanews.com/opinion/in-the-line-of-fire/55868-as-predicted-here-come-the-gay-bullies?utm_source=Charisma%20News%20Daily&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:665083&utm_campaign=CNO%20daily%20-%202016-03-17
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top