Čim prej podpišite pobudo! Navodila za zbiranje podpisov za pobudo za razpis referenduma!

Navodila za zbiranje podpisov pobude za razpis referenduma:

1. Natisnite obrazec (v nastavitvah tiskalnika izberite možnost LEŽEČE)
2. Obrazec izpolnite s čitljivimi črkami, pri čemer naj se podatki ujemajo s podatki na osebnem dokumentu. Teh podpisov ni potrebno overiti na upravi enoti. 
3. Če je le mogoče, na enem listu zberite čim več podpisov
4. Podpisan obrazec pošljite na naslov: Koalicija »Za otroke gre!«, Tržaška 85, 1000 Ljubljana
5. Pomembno: Rok za oddajo pobude je naslednji torek, zato prosimo, da podpisane obrazce oddate na pošto najkasneje v soboto, da bodo prispeli k nam v ponedeljek 9. 3. in bomo lahko pripravili vse potrebno za oddajo naslednji dan. V torek 10.3.2015 je potrebno izročiti vse podpise v Državni zbor. 

OBVESTILO ZA NAPREJ: V naslednjem koraku, predvidoma v tednu med 16. 3. in 23. 3 se bo začelo zbiranje najmanj 40.000 podpisov overjenih na upravnih enotah.
Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top