Ne pijte Coca Cole, voda je veliko bolj zdrava

Ameriška Coca Cola je že šesto četrtletje zapored zaključila s padcem prihodkov. Ti so se od julija do septembra zmanjšali za sedem odstotkov. K temu so poleg skrbi ljudi za svoje zdravje prispevale milijonske finančne podpore podjetja protidružinskim aktivističnim organizacijam, ki na vse načine vsiljujejo posvojitve otrok v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseksualcev in dveh queerseksualcev. Coca Cola zahteva celo, da bi na ženska stranišča hodili moški, ki pravijo, da so ženske

Do julija 2015 je Coca Cola financirala tudi kriminalno organizacijo Planned Parenthood, največjo svetovno organizacijo za končevanje življenja nerojenih otrok, ki je prodajala telesca in dele telesc mrtvih nerojenih otrok

Odpor proti globalnim korporacijam, ki hočejo celemu svetu vsiljevati, kako naj živimo, se krepi. Mnogi podporniki človekovih pravic otrok, življenja nerojenih otrok ter spoštovanja materinstva in očetovstva zato ne pijejo več Coca Cole in Pepsi Cole. Trojna korist. S tem ne financirajo družbeno neodgovornih podjetij, varujejo svoje zdravje in veliko prihranijo.

Bodite svobodni, ponosni, živite zdravo in ne pijte Coca Cole! S tem ko ne kupite Coca Cole vam je hvaležno vaše telo. Hkrati ne sofinancirate radikalnih homo-lezbičnih-trans-queer seksualnih organizacij ter pristašev končevanja življenja nerojenih otrok. Pa še prihranite!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top