Neža zapustila bolnišnico v Padovi. Zaradi pritiskov iz ljubljanskega Kliničnega centra nova lokacija ne bo razkrita

Sporočilo staršev Neže Arnolj: NEŽA PREPELJANA IZ BOLNIŠNICE V PADOVI

Neža je bila v bolnišnici v Padovi deležna zdravljenja in prejela seznam potrebnih zdravil, hkrati pa se ji je ponudila pot k rehabilitaciji, zaradi česar je včeraj, v torek, 6. decembra, zapustila bolnišnico v Padovi. Iz bolnišnice je odšla mirna in brez bolečin.

Zaradi izkušenj v Padovi in raznih pritiskov iz Ljubljane, predvsem na osebje bolnišnice v Padovi, sva se starša odločila, da tokrat ne bova sporočila lokacije, kjer se nahaja Neža. Prepričana sva, da vsi, ki spremljate Nežino zgodbo, ter nam nesebično in iz srca pomagate, razumete in sprejemate to odločitev.

Znova se iskreno zahvaljujeva vsem, ki darujete za Nežino zdravljenje ter ji namenjate dobre misli in molitve.

Zala in Matej Arnolj

Zaradi izkušenj v Padovi in raznih pritiskov iz Ljubljane, predvsem na osebje bolnišnice v Padovi, sva se starša odločila, da tokrat ne bova sporočila lokacije, kjer se nahaja Neža.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top