Novinarska konferenca Koalicije Za otroke gre! po vložitvi ustavne pritožbe

Oglejte si novinarsko konferenco Metke Zevnik in Aleša Primca po vložitvi ustavne pritožbe na Ustavno sodišče, ki jo je v celoti posnela televizija TOP TV.

Koalicija "Za otroke gre"

P.S.: Ob večinoma močno pristranskem poročanju največjih medijev je zelo pomembno, da je vendarle nekaj medijev, ki korektno predstavljajo stališča obeh strani. Žal so ti, v veliki manjšini in večinoma odrinjeni od velikih oglaševalcev. Taka je tudi televizija TOP TV. Vabimo vas, da njeno delovanje podprete s klicem na tel. št. 090 93 3036. S klicem boste tej televiziji darovali 2,99 EUR in tako prispevali svoj delež k nekoliko pluralnejšemu slovenskemu medijskemu prostoru.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top