Odziv Koalicije Za otroke gre! na informacijo, da bo izredna seja DZ v četrtek, 26. marca

IZJAVA ZA JAVNOST: Odziv Koalicije "Za otroke gre!" na informacijo, da bo izredna seja Državnega zbora v četrtek, 26. marca 

V Koaliciji »Za otroke gre!« obžalujemo, da je vodstvo Državnega zbora podleglo pritisku 23. poslank in poslancev, ki zahtevajo protiustavno in protizakonito prepoved referenduma. V Koaliciji »Za otroke gre!« smo trdno prepričani, da za prepoved referenduma ni ustavne in zakonske podlage, zato bomo  z zbiranjem podpisov za razpis referenduma nadaljevali vse do zadnje ure in minute, ko bo to mogoče. Državljanke in državljane  vabimo, da se še posebno jutri, na materinski dan in obletnico Družinskega referenduma 2012, in v četrtek, 26. marca kljub napovedanemu slabemu vremenu, množično odpravijo na upravne enote in krajevne urade ter oddajo svoj podpis podpore temeljnim pravicam otrok, staršev in starih staršev.

Ob prihajajočem prazniku iskreno čestitamo in se zahvaljujemo vsem mamam in očetom, za čudovito poslanstvo, ki ga opravljajo.

Metka Zevnik in Aleš Primc, sovoditelja Koalicije »Za otroke gre!«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top