Protest: Oglejte si film, ki ga hoče prepovedati Zoran Jankovič!

Vabimo vas, da si ogledate enega najlepših filmov "Čudež življenja", ki ga te dni predvaja Zavod Živim na Prešernovem trgu v Ljubljani. Mestna občina Ljubljana na čelu s kontroverznim županom Zoranom Jankovičem poziva k cenzuri in prepovedi javnega predvajanja omenjenega videa. Prosimo vas, da ga podarite svojim prijateljem z vabilom, da si ga ogledajo in s tem izrazijo protest zoper institucionalno nasilje Zorana Jankoviča!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top