Pet razlogov za udeležbo na referendumu o nerojenih otrocih – to nedeljo na volitvah!

1. Prvič v zgodovini imamo na volitvah priložnost, da oddamo glas podpore kandidatki, ki se kot edina od kandidatov zavzema za ukinitev smrtne kazni za nerojene otroke - to je Angelca Likovič (št. 2),

2. Ko bomo v nedeljo obkrožili št. 2, bo to jasen glas proti smrtni kazni nerojenih otrok in jasen NE celotni slovenski politiki, ki je v bolnicah do danes odvzela življenje že več kot 700.000 nerojenim Slovencem in Slovenkam. V zadnjih letih vsako leto okoli 4000 oz. 80 polnih avtobusov.

3. Glas za Angelco Likovič (št.2) bo na nedeljskem referendumu pomenil sporočilo državi, da se morajo v Sloveniji prenehati postopki končanja življenja nerojenih otrok, ki travmatizirajo vsako žensko in jo spremljajo celo njeno življenje.

4. Angelca Likovič je edina, ki se zaveda, da je najpomembnejša naloga vsakega politika, ustaviti izvajanje smrtne kazni nerojenih otrok v slovenskih bolnicah. Glas zanjo na nedeljskih volitvah, pomeni glas podpore za vse matere, ki želijo podariti življenje svojim otrokom.

5. Angelca Likovič je simbol boja ZA nerojene otroke, zaradi česar je morala že veliko pretrpeti. Bodimo solidarni z njenim plemenitim poslanstvom in ji dajmo svoj glas tako, da obkrožimo na glasovnici št. 2.

Bodimo pogumni, razmišljajmo drugače – v nedeljo ponosno obkrožimo št. 2 in s tem rečemo NE smrtni kazni nerojenih otrok v Sloveniji!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top