Peter Prevc MIŠICA po srebru še bron!

Superšampion Peter Prevc je na OI v Sočiju osvojil še bronasto medaljo na veliki skakalnici! Petru, njegovi družini in vsem, ki so mu pomagali na poti do olimpa, čestitamo! Samo oni vedo, kaj vse je bilo potrebno, da se danes lahko veseli vsa Slovenija.

Peter in vsi slovenski olimpijci v Sočiju - mi smo z vami!

V mislih smo tudi z drugim našim skakalnim velemojstrom Robertom Kranjcem, deskarko Cilko Sadar, biatloncem Janezom Maričem in smukačem Rokom Perkom. Vsem želimo, da bi se čimprej pozdravili. 

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top