Podpišite peticijo v podporo projektu Eden izmed nas

"Eden izmed nas" pred zadnjo oviro

Pobuda Eden izmed nas je najuspešnejša evropska civilna pobuda, saj jo je podprlo več kot 1,7 milijona podpisov. Sedaj se je znašla še pred zadnjo oviro, saj jo mora odobriti še Evropska komisija. Potrebujemo vašo pomoč!

podpisom te peticije, bo poslano elektronsko sporočilo v podporo pobudi neposredno vodstvu Evropske komisije.

Nenehni napadi in nasprotovanja
Mednarodna zveza Planned Parenthood (največja ameriška organizacija proti pravici vsakega otroka do življenja) in nekateri člani evropskega parlamenta skušajo nenehno onemogočiti pobudo Eden izmed nas. Vaše sporočilo komisiji bo veliko doprineslo k njeni zaščiti.

Znotraj EU mora obstajati glas, ki brani življenje. Pobuda Eden izmed nas je ta glas.

Peticijo Evropski komisiji lahko podprete tukaj.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top