Pridružite se Koaliciji Za otroke gre!: Gremo v akcijo!

Ustavno sodišče je dovolilo zbiranje podpisov za razpis Družinskega referenduma. Odločitve smo zelo veseli! Na referendumu ne bo odločila elita, ampak večinski glas ljudi! Pridružite se nam in nam pomagajte s svojimi talenti!

Mame in očetje ter stari starši smo dolžni skrbeti za dobro svojih otrok in vnukov. To sta naša naravna pravica in dolžnost. Kdor hoče vsem otrokom dobro, bo na referendumu obkrožil PROTI. To bo glas proti krivičnemu zakonu, ki ne spoštuje otroka, mame in očeta, pa tudi ne stare mame in starega očeta.
Radi imamo svoje otroke in vnuke, zato jih bomo na referendumu vzeli v bran in za njih naredili tisto, kar bi naredili oni, če bi jim le dali to pravico. Vsak otrok si želi dobro mamico in očka, pa skrbna in ljubeča staro mamo in starega očeta. To je otroški svet varnosti in ljubezni, ki ga podarjata ožja in širša družina. Na tem referendumu bomo v službi naših otrok. Otroci potrebujejo vsakogar izmed vas.

V Koaliciji »Za otroke gre!« smo začeli s pripravami na referendum in vas vabimo, da se nam pridružite!

1. Vabljeni prostovoljci za javno nastopanje!

Vabimo vse, ki bi želeli preko medijev javno predstaviti naša stališča, da se nam pridružite. Prostovoljce prosimo, da se do 9.10.2015 javijo na naslov info@zaotrokegre.si, v zadevo napišite »mediji«. Ob prijavi napišite nekaj besed o vaših morebitnih dosedanjih izkušnjah z javnim nastopanjem.

2. Vabljeni prostovoljci za pomoč pri organizaciji!

Na referendumu je pomemben vsak glas, zato se moramo potruditi, da bomo navzoči v vsakem mestu, kraju in vasi. Vabimo vse, ki ste pripravljeni pomagati v organizacijskih aktivnostih na lokalni in državni ravni. Prostovoljce prosimo, da se do 8.10.2015 javite na naslov info@zaotrokegre.si, v zadevo napišite »organizacija«.

3. Vabljeni, da finančno podprete aktivnosti Koalicije »Za otroke gre!«

Za izvedbo naših aktivnosti bomo rabili tudi finančna sredstva. Prosimo vas za vaše darove, s katerimi bomo lahko pokrili najnujnejše stroške. Z zbranim denarjem bomo ravnali skrbno in v zavesti, da nam s svojim darom izražate veliko zaupanje. Vaš dar nakažite na:
Zavod za družino in kulturo življenja,
Tržaška 85, Ljubljana.
Namen: Koalicija za otroke gre - Referendum 2015,
IBAN: SI56 2420 3901 0509 135, sklic: 00 2015-10
.
Raiffeisen bank, Slovenska ulica 17, Maribor, Slovenia. BIC/SWIFT: KREK SI 22

4. Vabljeni k molitvi!

Vse verujoče vabimo, da naslednje mesece molimo, darujemo svoje trpljenje, post in druge žrtve za slovenske družine, ljubezen v njih, spoštovanje otrokovih pravic, materinstva in očetovstva ter pravic starih staršev. Tiste, ki se ne prištevate k nobeni veroizpovedi, vabimo, da našim skupnim prizadevanjem namenjate dobre misli.

Bodimo ponosni in pogumni! Najlepša hvala za vso vašo pripravljenost, podporo in vaš dar!
 
Metka Zevnik, sovoditeljica Koalicije »Za otroke gre!«
Aleš Primc, sovoditelj Koalicije »Za otroke gre!«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top