Prihaja nova spletna stran NOVA24TV.si

15. oktobra začne delovati nova spletna stran NOVA24TV.si, ki bo prinašala sveže dnevne novice iz Slovenije in tujine. Gre za del široko zasnovanega medijskega projekta, ki bo vključeval tudi televizijo in radio.

Novice na NOVA24TV.si bodo iz vseh področij od športa, razvedrila, kulture..., do domače in tuje politike in gospodarstva. Se pravi, za vsakega nekaj, kakor tudi za ljudi, ki želijo biti celovito obveščeni o dnevnem dogajanju.

Vabljeni, k vsakodnevnemu spremljanju. Prvi dan bo že jutri, 15. oktobra!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top