Prošnja za finančno pomoč Zavodu KUL.si

Prosimo vas, da nam pomagate pri zbiranju sredstev za kritje sodnih stroškov in odvetnikov.  Zavod za družino in kulturo življenja KUL.si deluje izključno na podlagi prostovoljnih darov. Za razliko od naših nasprotnikov, ki se financirajo iz državnega proračuna, naš zavod potrebuje velikodušne posameznike in podjetja, ki nam bodo zagotavljala sredstva za neodvisno delovanje. Svoj dar v podporo našemu delovanju čim prej nakažite na naslov: 

Zavod za družino in kulturo življenja - KUL.si,

Tržaška 85, 1000 Ljubljana,

ŠT. RAČUNA: SI56 0430 200 032 855 68 

Več informacij

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top