Sharon Osbourne pravi: to, da sem opravila splav je bila: »Najslabša stvar, ki sem jo kdaj naredila.«

Verjetno veste, da je Sharon Osbourne videla in naredila veliko norih stvari v vseh letih. Konec koncev je njen mož znani hard rock pevec Ozzy Osburne. Toda v enemu izmed intervjujev zvezda resničnostnega šova in izkušena glasbena poslovnica pove, da je splav najslabša stvar, ki jo je kdaj naredila.

Sharon Osbourne, zvezda resničnostnega šova in sodnica na oddaji talentov X Faktor na Britanski televiziji, je utrpela tri spontane splave zaradi poškodovanega materničnega vratu potem, ko je imela splav pri 17ih letih. 

Spominja se: »Imela sem splav pri 17ih in to je najslabša stvar, ki sem jo v življenju naredila … Šla sem sama. Bila sem prestrašena. Tam je bilo polno drugih mladih deklet, vse smo bile prestrašene, gledale smo druga drugo in nihče ni rekel niti besede. Prevpila sem se skozi to in bilo je res grozno. Nikoli ne bi tega komurkoli svetovala, ker te to potem preganja. Ko sem se odločila imeti otroke, sem tri izgubila – mislim, da zato, ker se je med opravljanjem splava nekaj zgodilo z mojim materničnim vratom. «

Tisti, ki so “za izbiro” si v razpravah o splavu na vse kriplje prizadevajo za to, da bi zanikali, da splav lahko ženski povzroči kakršnekoli težave. Zanikajo škodo, ki jo splav naredi ženski – zdravstvene probleme, probleme z duševnim zdravjem, škoduje odnosom s prijatelji in družino, in uničuje odnos z Bogom.

Pevka Toni Braxton razume žalost, ki jo prinese splav. Ne le, da obžaluje to, da je naredila splav, zaskrbljena je tudi zaradi duhovnih posledic po tem. Ne samo, da splav povzroči ženski množico psihičnih težav, ampak tudi duhovne težave – ko se ženske trudijo, da bi odpustile same sebi in našle odpuščanje pri Bogu.

Prejšnji mesec je tudi R&B pevka Toni Braxton govorila o svojem obžalovanju po splavu. Še po desetih letih se znana pevka R&B trudi spoprijeti s svojim splavom in s tem, da je vzela življenje svojemu lastnemu otroku.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top